Schilderwerken door Marcel de Lauré Schilderwerken

Referenties

"Bij ons heeft Marcel in 2014 de gehele benedenverdieping binnen geschilderd, zowel muren, plafonds maar ook alle kozijnen en deuren. Van offerte tot het eind resultaat, alles is even goed verzorgd. Het schilderwerk is mooi en vakkundig uitgevoerd in de vooraf afgesproken tijd. Marcel is klantvriendelijk, plezierig in omgang en komt zijn afspraken na. Wij zullen Marcel de Laure schilderwerken zeker aanbevelen."
Marcel en Rianne, Reeshof, Tilburg

"Marcel heeft bij ons vorig jaar de benedenverdieping binnen geschilderd. Dat was ons erg goed bevallen. Marcel is een goede vakman: het schilderwerk ziet er mooi en strak uit; hij werkt snel en netjes; geeft goede adviezen over kleur; werkt beschadigingen netjes bij; komt afspraken na en hanteert een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zelf vind ik het ook zeer prettig dat Marcel erg vriendelijk is (hij is altijd vrolijk) en volledig te vertrouwen. Deze zomer hebben we hem daarom gevraagd ook de buitenkant te schilderen. Ook daar zijn we wederom weer erg tevreden over."
Fam. Van Gurp, Zorgvlied Tilburg

"Marcel schildert al een paar jaar bij ons. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid en ook als persoon is hij erg plezierig om mee samen te werken!"
Fam Smit, Witbrand West, Tilburg

"Onlangs heeft Marcel het buitenschilderwerk uitgevoerd.
Mijn ervaring: vakkundig uitgevoerd, klantvriendelijk en betrouwbaar.
Goed werk afgeleverd!"
Dhr. E. Wouters, Witbrant West, Tilburg

"We hebben een huis laten bouwen en Marcel heeft al het schilderwerk uitgevoerd. De wanden zijn netjes geschilderd en ook het lakwerk ziet er mooi strak uit. Echt vakmanschap van een gezellige, goede schilder!"
Fam. Van de Kerkhof, Riel

"Marcel is vakkundig, snel en ook nog eens erg gezellig. De volgende keer vragen we hem zeker weer om ons huis te schilderen!"
Fam. Von Kriegenbergh, Reeshof, Tilburg

"Wij hebben diverse malen Marcel de Lauré bij ons laten schilderen,¬†zowel zakelijk als privé, en zijn uiterst tevreden over zijn kwaliteit en vakmanschap. Iemand met hart voor de zaak!"
Bas van Hest, Basco Design

"Dit jaar Marcel laten schilderen na het zetten van nieuw dubbel glas. Ziet er keurig en strak uit. Marcel is erg flexibel, betrouwbaar en aardig; binnenkort maken we een afspraak voor de binnenkozijnen.
Bedankt voor de prettige 'samenwerking'!"
Toine en Annet van Rijen, Reeshof, Tilburg